A legbátrabb páros barátnő párbaj Csórics Balázs kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét elbúcsúzott egy szerelmespár A legbátrabb páros című műsortól: Csórics Balázs és barátnője számára ért véget a verseny.

A legbátrabb páros legutóbbi adása Csórics Balázs és barátnője kiesésével ért véget. A páros Aurélióék ellen küzdött, de ők maradtak alul a párbajban. Balázséknak a társaik szavazatai alapján kellett harcba vonulniuk, míg Aurélióéknak azért kellett megküzdeniük, mert az utolsó feladatban ők teljesítettek a legrosszabbul. A végső megméretésből viszont ők kerültek ki győztesen. A kiesett pár nem bánja, hogy véget ért a játék, úgy érzik, megerősítette kapcsolatukat ez a verseny.

Csórics Balázs és barátnője Forrás: TV2

„Az itt töltött idő nagyon hasznos volt nagyon sok szempontból. Egyszer nem volt hangos szó közöttünk - mondta Balázs. - Nagyon élveztük az itt töltött időt, hiszem, hogy nagyon sokat adott nekünk, a párkapcsolatunkat - hogyha lehetett rajta erősíteni - akkor még erősebbé tette, és nagyon boldogok vagyunk, hogy eddig eljutottunk" - árulta el barátnője, Adri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.