Faludy György özvegye, Fanny már nem a nyilvánosság előtt éli az életét, hanem csendben, szeretett férjére emlékezve. Ez azonban nem sokáig marad így, ugyanis nagy dologra készül, aminek sokan nem fognak örülni. 

Ugyan 12 éve már annak, hogy Faludy György távozott az élők sorából, özvegye, Fanny még mindig érzi a hiányát, és soha nem is fogja elfelejteni néhai férjét. „Örökre hiányzik. Amikor a verseit olvasom, ellenállhatatlan késztetést érzek arra, hogy én is megérintsem az ő lelkét. Olyankor levelet írok neki képzeletben, a sötétben" – árulta el a HOT Magazinnak Fanny, aki eddig a nyilvánosságtól visszavonultan élt.

Faludy György özvegye botránykönyvet készül kiadniForrás: Origo

Az özvegy arról is beszámolt, hogy egy könyv megjelentetésére készül, valamint Faludy ki nem adott erotikus verseit is közkinccsé tenné.

Faludy Fanny nem lesz kíméletesForrás: MTI/Kovács Attila

„Egyes emberekről, akik a barátainak tüntetik fel magukat, végre megjelentetném az igazságot, lerántanám a leplet a képmutatókról. Bő tíz év elteltével igazán jó rálátásom van ezekre a dolgokra. Megígérem, hogy nem leszek kíméletes. Végül, de nem utolsósorban Gyurka eddig kiadatlan, ismeretlen erotikus verseiből megjelentetnénk sok-sok részletet. Egyszerre volt ő a szerelmem és a férjem, ez ugyanis nem mindig jár együtt. Ő volt a mentorom, a legjobb barátom. Neki adtam a fiatalságomat. Gyurka utolsó szerelme voltam. Késői szerelmek esetében úgy tartják, hogy az utolsó szerelem a legnagyobb" – mondta Fanny.