Az eddig történtek fényében talán nehéz elhinni, de az egyik játékos szüzességi fogadalommal érkezett a ValóVilág 9 villájába. VV Reni és VV Csoki között már történt egy s más a takaró alatt, a lány a beköltözés előtt elárulta, nem fog szexelni a játék ideje alatt. 

"Tudom, hogy sokan mondják, de én nem azért kerülök majd a címlapokra, mert a kamerák kereszttüzében lefekszem valakivel. Ezt megfogadtam, de nem is lesz nehéz megállni, mert nem vagyok olyan lány" - mesélte a beköltözés előtt a Blikknek VV Reni, a ValóVilág 9 játékosa, aki előre eldöntötte, szüzességi fogadalommal érkezik a villába. 

ValóVilág 9: VV Reni és VV Csoki egymásnak estek a takaró alattForrás: RTL Klub

Erre valószínűleg kevesen számítottak, hiszen ő volt az első, aki Csokival a takaró alatt hevesen összebújt. Orálisan kényeztette a férfit, sőt egyik alkalommal a válla is kiugrott a helyéből, és mentőt kellett hívni hozzá. Ám tényleges aktus még nem történt köztük. Mindezek fényében izgulhatnak a nézők, vajon képes lesz-e megtartani a fogadalmát. 

"Nem hiszem, hogy lenne olyan pasi, akiért érdemes lenne nyilvánosan szexuális viszonyt folytatnom. Nincs barátom, de nem is szeretnék" - mondta a lapnak Reni, aki teljesen kiborult, amikor kiderült, hogy Csoki megy majd párbajozni.