Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari Operettszínház szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dancs Annamari elárulta, volt életének egy olyan időszaka, amikor képtelen volt dönteni két férfi között.

Dancs Annamari a Budapesti Operettszínház egyik színdarabjában egy olyan nőt alakít, aki nem tud dönteni egykori kedvese és egy másik férfi között. A gyönyörű színésznő a Blikknek most elárulta, egyáltalán nem idegen számára ez a helyzet...

Voltam egyszer egy olyan helyzetben, amikor egyszerre két férfiért voltam oda. Mindkettőt szerettem, és nem értettem, hogyan lehetséges ez" – mesélte Kerényi Miklós Máté exfelesége, majd hozzátette, nagyon nehezen élte meg ezt a helyzetet, és végül az élet hozta meg helyette a döntést.

Dancs Annamari egyszerre két férfit szeretett Forrás: tv2

A színésznő beszélt arról is, hogy a hosszú, boldogtalan hónapok után végre újra boldog, új párjával nagyon szeretik egymást.

Most egy olyan korszakomat élem, amelyben nagyon jól érzem magam, és ez nemcsak a mindennapokon, hanem a színpadon is meglátszik. Minden letisztult lett, átértékelődtek az emberi kapcsolataim, és nagyon másképp nézem a világot. Úgy érzem, hogy az élettől kapott kemény lecke erősebbé tett. Korábban csak a színház, az éneklés volt a legfontosabb, ma már a kisfiam, Ádám és a családom az első. Végre eljött egy boldogságpont, kiegyensúlyozott életet élek a kisfiammal és a párommal. Megnyugodtam."

VV Zsuzsu ajaknyalogatással izgatta fel két villatársát a ValóVilág 9-ben (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181201-vv-zsuzsu-ajaknyalogatassal-izgatta-fel-ket-villatarsat-a-valovilag-9ben-18.htmlÖnkéntelenül is izgalmas perceket okozott Lacikának és Hunornak Zsuzsu a ValóVilág 9 villájában. A lány ajaknylogatással borzolta a kedélyeket. TV + SztárokOrigoÉlő poliptól lett rosszul Lakatos Márk: kórházba kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20181201-elo-poliptol-lett-rosszul-lakatos-mark-korhazba-kerult.htmlLakatos Márk elárulta, egyszer megkóstolta az élő polipot, de nagyon rosszul tette: kórházban kötött ki. TV + SztárokOrigoMegmutatta formás fenekét Vajna Timi húga, Palácsik Lillahttp://www.life.hu/sztarok/20181201-megmutatta-formas-feneket-vajna-timi-huga-palacsik-lilla.htmlPalácsik Lilla megmutatta, hogy hátsója legalább olyan formás, mint nővéréé, Vajna Timié. TV + Sztárok--Parázsvita a ValóVilágban Hunor és Era közötthttp://www.life.hu/sztarok/20181201-parazsvita-a-valovilagban-hunor-es-era-kozott.htmlHunor és Era olyannyira összevesztek a ValóVilág 9 villájában, hogy Erának megfordult a fejében: feladja a játékot. TV + Sztárok--Állatszexről tárgyaltak Balázsék a rádióban: félmilliós büntetést kaptak (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181201-allatszexrol-targyaltak-balazsek-a-radioban-felmillios-buntetest-kaptak.htmlSebestyén Balázsék rádióműsorának egyik adása miatt büntetett a Médiatanács: rossz korhatár-besorolás alatt tárgyalták ki az állatszexet, könnyed, vicces stílusban, ami félreérthető lehet a kisiskolások számára. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSztárok, akik néhány hónap után eljegyezték egymást: Chris Hemsworth és Elsa Pataky sem vártak sokáighttp://www.life.hu/sztarok/20181130-sztarok-akik-nehany-honap-utan-eljegyzetek-egymas-chris-hemsowrth-elsa-pataky.htmlA szerelem első látásra nemcsak a hollywoodi filmekben történik meg, hanem olykor Hollywoodban is. Ezek a sztárok nem pazarolták az időt, szinte rögtön a megismerkedésük után eljegyezték egymást. Bár az előfordult, hogy a gyors eljegyzést és gyors házasságot egy gyors válás követte. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.