Időről időre megdöbbentő adatokkal szolgálnak a különböző országok sürgősségi osztályai a tekintetben, hogy a páciensek milyen tárgyakat dugdosnak egyes testnyílásaikba. Nem, nem csak a gyerekek.

Az Egyesül Államok fogyasztóvédelmi hatósága minden évben nyilvánosságra hozza, hogy milyen tárgyak kerültek a polgárok testnyílásaiba. Az adatokat a kórházak sürgősségi osztályaitól gyűjtötték. Ám itt nem csak a gyerekekre kell gondolni. Felnőttek is hajlamosak kísérletezni az orr vagy épp a pénisz tűrőképességével. A megdöbbentő listát a 24.hu tette közzé a Deadspin alapján. 

A fülekből kioperált tárgyak között például találhatunk fésűvéget, pattogatott kukoricát, tápiókagyöngyöt, de még tampont is. 

Ha testnyílásokról és tárgyakról van szó, csak a fantázia szab határtForrás: imgur.com

Az orrnyílásokban találtak számítógép-billentyűt, rágógumit és rágógumipapírt is. A toroknyílás kedvelői 2018-ban fenyőággal, a sólámpa sójával és játékkürttel is kísérleteztek. De talán a péniszbe szorult tárgyak okozzák a legnagyobb meglepetést. Kérdés például, hogyan tud valaki egy dominót szuszakolni a hímvesszőjébe, de ha ez nem lenne elég, itt van még a tollkupak, a műanyag vállfa és a távirányító darabkája is. Még belegondolni is fáj.