A hollywoodi sztárok életének szinte minden egyes részlete nyitott könyv, még a szexuális teljesítményük is. Ez utóbbi akkor igazán zavaró, ha a partnerek nem dicsérték az együtt töltött perceket. Arról már írtunk, hogy a pletykák szerint kik azok a celebek, akik a vártnál rosszabbul teljesítettek, de most itt a lista arról, hogy mely hírességek a legjobb szeretők.

Robert Pattinson

Robert PattinsonForrás: AFP/2017 Getty Images/Jamie Mccarthy

Lehet, hogy senki nem gondolná a rideg vámpírfiúról, hogy valójában szenvedélyes szerető, ám egy volt partnere lelkesen dicsérte Robert ágyban nyújtott teljesítményét. „Olyan kémia volt köztünk, ami csodássá tette a csókolózásokat. Úgy éreztem, mintha elektromosság áradna belőlünk. Pontosan olyan szenvedélyes vagyok, mint ő, ezért nem számított, hogy mennyit vitatkoztunk, a szex mindig fantasztikus volt. Nem is tudtuk kordában tartani azt a rengeteg szexuális feszültséget. Elképesztő volt” – mondta a hölgy.

Lindsay Lohan

Lindsay LohanForrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry

Úgy tűnik, hogy Lindsay Lohan nemcsak a bulizáshoz ért, de az ágyban is nagyon jó partner és ezt nem egy, hanem három férfi is megerősítette. (Persze igazán hiteles akkor lenne az információ, ha tudnánk, mennyivel volt dolga összesen.) De az így is biztos, hogy a színésznőnek ezeket a férfiakat sikerült teljesen lenyűgöznie. „A többi nő a közelébe sem ér” – mondta Lindsay Lohan szexuális teljesítményéről Calum Best modell, de Wilmer Valderrama színész is hasonlóan nyilatkozott: „A legjobb” – mondta egyszerűen, Riley Giles pedig a nyulakhoz hasonlította a szexuális életüket.

Alex Rodriguez

Alex RodriguezForrás: Robin Marchant / Getty Images North America / AFP

„Ő a legcsodálatosabb szerető, akivel valaha is dolgom volt” – mondta egy sztripper Alex Rodriguezről, de valószínűleg mindenki elégedett volna, ha így jellemeznék az ágyban nyújtott teljesítményét. „Amit tesz azért, hogy kielégítsen egy nőt, az egyszerűen csodálatos. Nagyon tehetséges ezen a területen” – tette hozzá Candice Houlihan, akit csak az zavart, hogy Alexnek akkor még felesége volt, amikor együtt voltak... Most azonban – elvileg – csak Jennifer Lopez élvezi Alex nagyszerű képességeit.

Jessica Simpson

Jessica SimpsonForrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

Jessica Simpson is büszke lehet magára a visszajelzések alapján, melyek közül az egyik John Mayertől származik. Az énekes teljesen el volt ájulva a színésznő ágyban nyújtott teljesítményétől. „Az a lány olyan nekem, mint a kokain... A szex elképesztő volt. Ez minden, amit mondhatok. Voltál valaha olyan lánnyal, aki miatt szívesen kiléptél volna az életedből?” – áradozott John Mayer.


John Mayer

John MayerForrás: AFP

Úgy tűnik, hogy az énekes sem panaszkodhat, hiszen róla is jókat mondtak az egykori partnerei. „John nagyon jó az ágyban. Nemcsak jó, hanem szenzációs. Minden lány, aki együtt volt Johnnal, azt mondta, hogy az volt élete legjobb szexe” – mondta az énekes egykori szeretője, hozzátéve, hogy John Mayer függőséget okoz, és minden nő többet akar belőle.