Amióta VV Vivien kiesett a ValóVilágból, együtt van Krisztiánnal, és mindketten úgy érzik, lehet közös jövőjük. 

"Szerelmes vagyok Krisztiánba, ez nem is kérdés! A villában nem voltam biztos abban, hogy ő is komolyan gondolja-e a kapcsolatunkat, de amióta kijöttem, már biztos vagyok benne, hogy ő is szeret, és velem akar lenni" - monda el Vivi a Blikknek

Forrás: RTL Klub

"Nem akarok nagyon nyálas lenni, de gyengéd érzelmeim vannak Vivi iránt. Az sincs kizárva, hogy összeköltözünk majd, de akkor biztos lehet benne, hogy a házimunkát neki kell végeznie. Már most egy nagy bőrönddel jött hozzám, és szanaszét hagyta a ruháit" – tette hozzá Krisztián, és azt is, hogy féltve őrzött titkát – miszerint korábban meleg felnőttfilmben szerepelt – már Vivi is tudja. 

"Engem nem érdekel, hogy mit csinált Krisztián a múltjában. Nem ítélem el, nem haragszom rá ezért, szóval tényleg nem zavar egy kicsit sem. Sosem láttam ezt a videót, de nem is akarom, nem tartozik rám. Kellett neki a pénz, és valójában nem is feküdt le a másik sráccal, csak ügyesen állították be a kamerákat. Ez már a múlt" – vélekedik. 

"Bár amikor bementem, azt mondtam, vőlegényem van, ez nem igaz, már a beköltözés előtt szakítottam a pasimmal. Radiccsal lefeküdtem, de az egy hibás, inkább taktikai döntés volt, Krisztiánnal viszont szerelem. Hunorral és Csokival nem volt semmi" – vallotta be Vivien.