Curtis 2016-ban írt életrajzi könyvéből kiderült, egy ideig Koholák Alexával volt viszonya.

Nemrég írtunk róla, hogy Curtis mielőtt bevonult a rehabilitációs központba, állítólag Koholák Alexandráék spirituális központját is felkereste, hogy tőlük kérjen segítséget.

A Ripost ennek kapcsán előásta Curtis 2016-ban megjelent életrajzi könyvét, amelyből kiderült, a rapper egy ideig viszonyt folytatott Alexával. A szexről részletesen is beszámolt.

Curtis vallott Koholák Alexával eltöltött éjszakájárólForrás: RTL Klub, TV2

Alexát nagyon sokáig fűzögettem, a Facebookon írogattam neki, hogy találkozzunk, de tartotta magát. Aztán végül csak beadta a derekát - a szó legszorosabb értelmében! Késő este volt már, amikor átjött hozzám. Én már elég jól éreztem magam, néhány utcácskát felszippantottam. Alexa megérkezett, és egyből a lényegre tértünk. Két hatalmasat k*rtunk, elképesztően jó volt. Aztán piázgattunk, dumáltunk, de láttam, hogy forgolódik, nem találja a helyét. Mondtam neki, hogy nyugodtan hazamehet, nem kell itt aludnia, a rendezvény tulajdonképpen már véget ért. Mondta ő is: hála istennek, hogy így gondolom, mert nem tudna most aludni. Én is utálom, ha a b*szás után kényszerűségből ott kell maradnom valakinél. Alexa is ilyen volt szerencsére. Hívtam egy taxit, és hazament. Aztán pár hónapra eltűnt, majd újra elkezdődtek a levelezések, amik oda vezettek, hogy ismét átjött. Ismét egy tökéletes k*félés, majd ő el. Aztán ennyiben is maradtunk..." – idézte a lap a rapper.