Táncpárbajon mérte össze tudását a ValóVilág 9 villájában Adri és Lacika. A lány nem volt szégyenlős, úgy tűnik, mindent be akart vetni a győzelem érdekében. Ledobta a ruháit tánc közben. 

Adri tért vissza a ValóVilág 9 villájába vasárnap este. Ám az adás összefoglalójában még láthattuk, ahogyan Lacikával összemérték a tudásukat egy táncpárbajban. 

Itt nemcsak a villalakóknak, hanem a nézőknek is be akarták bizonyítani, hogy ők a legizgalmasabb karakterek. Míg Lacika inkább a mozgásával akart érvényesülni, addig Adri a ruháitól is megszabadult, egy ponton a kebleit is megvillantotta. 

A lány kacér táncának nagy sikere volt, hiszen őt szavazták vissza a nézők. Bár nem biztos, hogy pont ezért. Greg kissé kifogásolta, hogy Lacika tánc közben "alázta" Adrit. Ám a férfi megvédte magát. Mint mondta: sok ilyen filmet nézett, így tudja, hogyan kell ezt csinálni. 

A vezérlőben ülő egykori villalakók, Micike és Krisztián is hallották a párbeszédet. Micike helyeselt is. Kifejtette: aki sok filmet néz, az tud beszélni.