Kiderült: több hazai hírességnek küld magáról pucér képet ugyanaz a férfi. Tóth Gabi és Pataki Zita is beszámoltak róla, hogy kaptak már tőle szentképeket, virágokat és meztelen fotót is. Most a férfi is megszólalt. 

Az RTL Klub Reggeli című műsorában láthatták a nézők, amint Tóth Gabi énekesnő beszél arról, hogy egyik rajongója fotókat küld neki szentképekről, virágokról, a saját talpáról, de pucér képet is kapott már tőle. 

Pataki Zita látta a műsort, majd rádöbbent, hogy ugyanazzal a férfival van dolga. „Láttuk a Reggeliben, és a férjem rögtön rájött, hogy ő az, aki több mint egy éve hetente többször nekem is küld fotókat magáról. Töröltem, de hiába, mindig visszajön. Egyszer olyan csúnyát küldött, hogy kitöröltem, és ráírtam, hogy még egy ilyen, és feljelentem zaklatásért. Akkor elnézést kért” – mesélte a Borsnak Pataki Zita. Már többször letiltották a férfit, de új profilokkal jelentkezik. 

Pataki Zitát és Tóth Gabit is ugyanaz a férfi zaklatta az interneten keresztülFotó: Schmidt Barbara/Life.hu

A Pásztor Annával történtek óta komolyabban veszik az ilyesmit. „Valószínűleg olvassa a híreket, ezért engem most nem akar sokkolni. Csak virágot, méhecskét, szentképet kapok. Igazi showman, de nem érzi a határokat” – mondta Pataki Zita, aki újabb lombikprogram előtt áll

A Bors megkereste a férfit, Mihályt is, akit Facebook-oldalán sikerült utolérni. „Szeretek fotókat küldeni” – közölte Mihály. Azt is elmondta, hogy szerinte nem sértő meztelen képeket küldeni, hiszen rajongása tárgyait ő is látta már meztelenül. De a lapnak megígérte, a jövőben tartózkodik ettől a cselekedettől.