Michael Jackson két új állítólagos áldozata vallott, egyikük elárulta, Jackson titkos kézjeleket tanított neki, hogy tudja, mikor akar szexet az énekes.

Michael Jackson állítólagos zaklatásairól dokumentumfilm készült Leaving Neverland címmel. Ebben két férfi arról vall, mit is tett velük az énekes. Egyikük, a most 40 éves James Safechuck egy Pepsi-reklám forgatásán ismerkedett össze Michael Jacksonnal még gyerekként, ezt követően többször meghívást kapott az énekes birtokára, azaz Neverlandbe, valamint a sztár egyik nagy turnéjának, a Badnek néhány állomására.

Michael Jackson két áldozata vallottForrás: Getty Images

A férfi szerint a koncertek után kezdődtek a zaklatások, és azt állítja, Jackson különböző titkos jeleket tanított neki, amelyek azt jelentették, hogy az énekes szexet akar. Ilyen volt a kéz megkarcolása.
A férfi arról is beszámolt, hogy Neverland egyik titkos szobájában bántalmazta őt az énekes. James még azt is állítja, hogy Jackson eljátszott vele egy esküvői szertartást gyűrűkkel és tanúsítvánnyal – írja a Mirror. A másik áldozat, a 36 éves Aussie Wade állítása szerint 7 éves volt, amikor a zaklatások elkezdődtek, és egészen 14 éves koráig tartottak.