Nem érdeklik a rosszindulatú kommentelők Szorcsik Viktória színésznőt, aki gyakran tölt fel a közösségi oldalára olyan fotókat, amelyeken csak alig valami vagy éppen semmi sem takarja a testét. Most üzent azoknak, akik fanyalgó kommentekkel bombázzák. 

Gyakran dobja le a ruháit egy-egy fotó kedvéért Szorcsik Viktória. Ezt közösségi oldalának nem minden követője nézi jó szemmel. A Bors újságírójának kérdésére most ezzel kapcsolatban is válaszolt. 

"Mindenki foglalkozzon a saját dolgával. Senki se higgye, hogy az én életemnek nincsenek árnyoldalai. Néha küszködöm, vannak problémáim, de az élet napos oldalát nézem, igyekszem pozitív világot teremteni magam köré. Ha irigyek, az ő bajuk! Akinek savanyú a szőlő, az ne nézegesse az oldalamat" – fogalmazott Szorcsik Viktória, aki igyekszik minél többet utazni. Jelenleg erdélyi barátainál pihen. 

Szorcsik Vikit nem érdekli az irigységForrás: Polyák Attila, Origo

"Tavaly óriási élmény volt, hogy negyvenéves lettem, és pont a negyvenedik országban jártam, ez volt Dubaj. Ha időm engedi, és anyagilag is megtehetem, akkor megyek. Ma már az utazásokat is meg lehet okosan oldani, nem kell sok száz ezret elkölteni, hogy világot láss. Sok helyen él ismerősöm, barátom, és a ruhás cég, akikkel együtt dolgozom, a Masca is gyakran fotóz külföldön" - folytatta a színésznő, aki rengeteget sportol, és figyel az egészségére azért, hogy a teste megfelelő formában legyen. 

"Világéletemben sportoltam, sportolok most is. Nem vagyok tohonya, szeretek mozogni. Vigyázok magamra, próbálok helyesen étkezni. Valóban nem adják ingyen, mindig is meg kellett dolgoznom ezért a testért, ez nem genetika" - mondta Szorcsik Viktória.