Egyes sztárok hatalmas felhajtást csinálnak az esküvőjükből, míg mások a legnagyobb titokban, meghittségben szeretnék kimondani a boldogító igent. Az alábbi magyar és külföldi sztárok az utóbbi kategóriába tartoznak, vagyis ők a legnagyobb titokban házasodtak, legalábbis megpróbálták a nyilvánosság kizárásával megrendezni az esküvőjüket.

Berki Krisztián és Berki Mazsi

Berki Krisztián és Berki MazsiForrás: instagram.com/berkikrisztian/

Berki Krisztián és Mazsi kapcsolata gyorsan haladt, szinte egyből felvállalták a szerelmüket, és mint később kiderült, hamar össze is házasodtak. Esküvőjüket azonban a legnagyobb titokban tartották meg, és annak ellenére, hogy folyamatosan pletykáltak a frigyről, ők sokáig nem ismerték be a házasságukat. A legbátrabb páros című műsorban derült ki végül, hogy tényleg összekötötték az életüket.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté

Polyák Lilla és Gömöri András MátéForrás: Facebook/Polyák Lilla

A színésznő és 16 évvel fiatalabb kedvese szintén a nyilvánosság teljes kizárásával mondták ki egymásnak a boldogító igent. Habár az eljegyzés köztudott volt, a házasságról előzetesen semmilyen információt nem osztottak meg a rajongóikkal, csak később tettek közzé néhány fotót a nagy napról. Gömöri András Máté mutatta meg, hogyan zajlott a titkos esküvőjük.

Kulcsár Edina és Csuti

Kulcsár Edina és CsutiForrás: Instagram/Csuti

Kulcsár Edina és Csuti sem csináltak nagy felhajtást az esküvőjük körül. Habár az eljegyzést ők is megosztották, azt már nem, mikor lesz a nagy nap. Edina már várandós volt, amikor szerelme megkérte a kezét, és még a kicsi érkezése előtt össze is kötötték az életüket, hivatalossá tették a kapcsolatukat. A ceremónia szolid volt, de később szeretnének egy hatalmas lagzit.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Miley Cyrus és Liam HemsworthForrás: AFP/2018 Getty Images/Dia Dipasupil

Csoda, hogy a nagy érdeklődés és árgus tekintetek ellenére Miley Cyrus és Liam Hemsworth képesek voltak teljesen titokban tartani az esküvőjüket, de nekik sikerült. Bár sok pletyka terjedt a frigyről az év során, valójában karácsony előtt, a saját otthonukban fogadtak örök hűséget egymásnak.

Jason Momoa és Lisa Bonet

Jason Momoa és Lisa BonetForrás: AFP/2017 Getty Images/Emma Mcintyre

Az Aquaman sztárja is a legnagyobb titokban vette el élete szerelmét 2017-ben. A pár valószínűleg azért tudta a nyilvánosság kizárásával megrendezni az esküvőjét, mert akkor már több mint 10 éve voltak együtt, és Jason folyamatosan a feleségeként hivatkozott Lisa Bonet színésznőre, így mindenki azt hitte, hogy már régóta házasok.