Ezek a sztárok titokban házasodtak össze: Berki Krisztián és Kulcsár Edina sem hirdették ki az esküvőjüket

Miley Cyrus Gömöri András Máté Liam Hemsworth Berki Mazsi Kulcsár Edina Polyák Lilla Csuti Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyes sztárok hatalmas felhajtást csinálnak az esküvőjükből, míg mások a legnagyobb titokban, meghittségben szeretnék kimondani a boldogító igent. Az alábbi magyar és külföldi sztárok az utóbbi kategóriába tartoznak, vagyis ők a legnagyobb titokban házasodtak, legalábbis megpróbálták a nyilvánosság kizárásával megrendezni az esküvőjüket.

Berki Krisztián és Berki Mazsi

Berki Krisztián és Berki Mazsi Forrás: instagram.com/berkikrisztian/

Berki Krisztián és Mazsi kapcsolata gyorsan haladt, szinte egyből felvállalták a szerelmüket, és mint később kiderült, hamar össze is házasodtak. Esküvőjüket azonban a legnagyobb titokban tartották meg, és annak ellenére, hogy folyamatosan pletykáltak a frigyről, ők sokáig nem ismerték be a házasságukat. A legbátrabb páros című műsorban derült ki végül, hogy tényleg összekötötték az életüket.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté

Polyák Lilla és Gömöri András Máté Forrás: Facebook/Polyák Lilla

A színésznő és 16 évvel fiatalabb kedvese szintén a nyilvánosság teljes kizárásával mondták ki egymásnak a boldogító igent. Habár az eljegyzés köztudott volt, a házasságról előzetesen semmilyen információt nem osztottak meg a rajongóikkal, csak később tettek közzé néhány fotót a nagy napról. Gömöri András Máté mutatta meg, hogyan zajlott a titkos esküvőjük.

Kulcsár Edina és Csuti

Kulcsár Edina és Csuti Forrás: Instagram/Csuti

Kulcsár Edina és Csuti sem csináltak nagy felhajtást az esküvőjük körül. Habár az eljegyzést ők is megosztották, azt már nem, mikor lesz a nagy nap. Edina már várandós volt, amikor szerelme megkérte a kezét, és még a kicsi érkezése előtt össze is kötötték az életüket, hivatalossá tették a kapcsolatukat. A ceremónia szolid volt, de később szeretnének egy hatalmas lagzit.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Miley Cyrus és Liam Hemsworth Forrás: AFP/2018 Getty Images/Dia Dipasupil

Csoda, hogy a nagy érdeklődés és árgus tekintetek ellenére Miley Cyrus és Liam Hemsworth képesek voltak teljesen titokban tartani az esküvőjüket, de nekik sikerült. Bár sok pletyka terjedt a frigyről az év során, valójában karácsony előtt, a saját otthonukban fogadtak örök hűséget egymásnak.

Jason Momoa és Lisa Bonet

Jason Momoa és Lisa Bonet Forrás: AFP/2017 Getty Images/Emma Mcintyre

Az Aquaman sztárja is a legnagyobb titokban vette el élete szerelmét 2017-ben. A pár valószínűleg azért tudta a nyilvánosság kizárásával megrendezni az esküvőjét, mert akkor már több mint 10 éve voltak együtt, és Jason folyamatosan a feleségeként hivatkozott Lisa Bonet színésznőre, így mindenki azt hitte, hogy már régóta házasok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.