A végéhez közeledik a ValóVilág 9. szériája, már csak négy játékos van versenyben a fődíjért. A végső hajrához közeledve összeszedtük, melyek voltak a legpikánsabb jelenetek a műsor ideje alatt. 

Hunor, Roli, Greg és egyedüli nőként Zsuzsu van még versenyben a ValóVilág 9. szériájának fődíjáért. A játékosoknak már csak néhány napjuk maradt bebizonyítani, hogy ők érdemlik meg leginkább, hogy a milliók a zsebükbe vándoroljanak. 

Rengeteg dolog történt, amióta elindult a műsor, talán mondhatjuk, hogy ez volt a műsor történetének eddig legbotrányosabb és legpikánsabb szériája. Éppen ezért a játék végéhez közeledve összeszedtük, hogy melyek voltak eddig a legmeglepőbb vagy éppen legerotikusabb jelenetek. 

Szex takaró nélkül

Vivien nem tétlenkedett a ValóVilág villájában, ugyanis nem sokkal a beköltözés után már le is dobta a ruháit, és átadta magát az erotikus örömöknek a nyugiszobában. Az sem zavarta őket, hogy nincs rajtuk takaró, így a nézők pornófilmbe illő jeleneteket láthattak. 

Csoki pénisze

Már a beköltözés után megvált ruháitól és megvillantotta a péniszét Csoki, aki a játék kezdete előtt a Life.hu riporterének is elmesélte, hogy legszívesebben egész nap meztelenkedne a villában. Ígéretét be is váltotta, ám a fődíjat nem nyerhette meg, hiszen kizárták a játékból

Csók a lányok között

Nem csak férfiak és nők között történtek pikáns jelenetek a villában, hiszen a lányok is csókolóztak egymással. Ginu Zsuzsuval, Adri pedig Erával. 

Orgiára hasonlító jelenetek

Greg győztes párbaja után hatalmas bulit csaptak a villalakók. Szinte orgiára hasonlító jeleneteknek lehettek tanúi a nézők, hiszen a játékosok egymás után szabadultak meg a ruháiktól, hogy egymáshoz simuló testtel táncra perdüljenek.

Sztriptíz

Ruhátlan jelenetekből sem volt hiány, hiszen a ValóVilág 9. szériájában szinte égette a ruha a villalakók bőrét. Így történt ez akkor is, amikor a párbajozók táncpárbajt vívtak, Adri pedig igencsak erotikus mozdulatokat hajtott végre