Molnár Tünde Stohl András ex Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András exe, Molnár Tünde jelenleg Spanyolországban él új kedvesével.

Molnár Tünde 2003-ban a Survivorben tűnt fel, ez után szeretett bele Stohl Andrásba. A színész miatta hagyta el akkor feleségét és két lányát.

Amikor azonban kettejük kapcsolata véget ért, Tünde külföldre költözött. A Story magazinnak most elárulta, hogyan éli az életét manapság.

Azért költöztem el az országból, mert annak idején házasságrombolónak és hűtlennek bélyegeztek. Egy idő után már nem bírtam elviselni, ezért kezdtem új életet. Hét éve alapítottam egy saját céget, ami egy jól ismert beautymárka termékeit forgalmazza Spanyolországban, emellett oktatásokat és rendezvényeket szervezünk. Elég zsúfoltak a napjaim, de szeretem, amit csinálok."

Tünde azt is elárulta, ma már újra boldog párkapcsolatban él.

Már négy éve voltam egyedül, amikor találkoztunk, és immár három esztendeje egy párt alkotunk. Abba a fodrászatba jártam, ahol ő férfifodrászként dolgozott, ott ismerkedtünk meg. Egy évvel később otthagyta a szakmáját, és most már együtt dolgozunk a cégemben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.