Lagzi Lajcsi nagyon félti a gyermekeit és szó szerint minden eszközt bevet, hogy biztonságban tudja őket: még magánnyomozóval is figyeltette a lányát. 

Lagzi Lajcsi nagyon nehezen dolgozza fel, hogy gyermekei felnőttek és kirepültek a családi fészekből. Bogi és testvére, Lali Budapestre költöztek, a szülők óvó tekintetétől távol. Lajcsi azonban így is biztonságban akarja tudni a gyermekeit, ezért biztonsági őrt fogadott, hogy figyelje Bogiékat a szórakozóhelyeken.

Lagzi Lajcsi figyeltette a lányátForrás: Origo/Marton Szilvia, Origo/Szabó Gábor

„Nyugtalan voltam, és mivel nem akartam személyesen odamenni, hogy úgy érezzék, leskelődöm utánuk, egy testőrt fogadtam, akit elküldtem a buliba, hogy tartsa szemmel a lányomat. Félreértés ne essék: nem benne nem bíztam meg, hanem az őt körülvevő emberekben! A kislányom azonban már az első alkalommal kiszúrta a figyelőembert. Lefotózta, elküldte nekem mobilon a képet, és ezt írta alá: 'Apa! Ez nekem gyanús! Lehet, hogy neked dolgozik?' Kénytelen-kelletlen elismertem, hogy én küldtem oda az illetőt, és megígértem, hogy többé nem fogja őt látni" – mondta a Story magazinnak Lajcsi. Őt nem is látta többé Bogi, ugyanis Lajcsi ezután magánnyomozókat küldött a lányára.„Ezt már sokkal diszkrétebben rendeztem. Megértettem velük, hogy nem a lányom után szeretnék nyomoztatni, csupán biztonságban akarom őt tudni. Csakis az atyai féltés és szeretet vezérelt, hogy nem kerül-e rossz társaságba. Bizalmam határtalan Bogika irányába, ennek ellenére úgy gondoltam, hogy nem árt, ha vigyáznak rá a tudta nélkül” – árulta el a zenész. Hozzátette, amikor meglátta, hogy a lánya Hajdú Péterrel bulizott, tovább nyomoztatott, de semmi kivetnivalót nem talált.