Tangában villantotta meg formás fenekét Bódi Sylvi – Fotó

Forrás: Instagram/sylvibodi -
popsi Bódi Sylvi fenék tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi ismét megvillantotta formás hátsóját.

Bódi Sylvinek ismét sikerült feldobnia rajongói napját a közösségi oldalon. A csinos szörfös egy aprócska tangában villantotta meg formás fenekét.

Érkeztek is szép számmal kommentek a képhez, olyanok, mint a „csodálatos az a popsi", és ehhez hasonlók...

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Visszatértem. Ez a pápua új-guineai utazás egy csoda volt, de tényleg! Már önmagában a digitális detoxot is imádtam! Olyannyira, hogy gyakrabban fogok ilyet csinálni és úgy döntöttem, hogy megregulázom a telefonon/interneten/közösségi médián töltött idömet és ezek használatát. Nem kell annyit a telefonon csüngeni, vannak ennél sokkal izgalmasabb dolgok is! Egyszerüen szuper volt “visszakapni az életemet” és teljes mértékben benne lenni a jelenben. Egyszer sem éreztem késztetést, hogy posztoljak, söt inkább az esett nehezemre, hogy újra bejelentkezzek a világhálóra... A valós világ sokkal izgalmasabb a virtuálisnál!! Na, de itt vagyok és hamarosan megosztok majd Veletek egy hírt! Még pár napot várni kell, de annyit elárulok, hogy nyárral, nyaralással, strandolással lesz kapcsolatos. I am back again. This trip to Papua New Guinea was something else... The place is trully magical. I enjoyed being on the digital detox so much! I will do this more often and I decided that I will regulate the use of telephone/internet/social media in the future. There are so many other cool things to hang onto, it doesn’t need to be your phone. It was so nice “to get my life back” and be in the present moment 100%. Not even once did I feel the urge to post something. To be honest it was hard to convince myself to log in again... Real world is so much more exciting than the virtual!! But I am here now and in a few days I will announce some special news! I can’t tell much about it yet. All I can say is that it relates to summer, beach and sunshine. #DigitalDetox #RealityvsVirtuality #JungleGirl #Nature #SylviBodi

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.