A saját amputált lábából származó bőrből szeretne táskát készíttetni egy brit nő.

Míg mások azért aggódnak, hogyan változik meg az életük amiatt, hogy amputálni kell a lábukat, egy brit nőt az érdekli leginkább, mi fog történni a levágott testrészével. Az 55 esztendős Gemmának különös ötlete támadt, megtervezett egy táskát, amelyet a saját bőréből készíttetne el.

A tervek tehát már megvannak, amelyeket fel is töltött az internetre. Itt kért a felhasználóktól segítséget is: találjanak neki valakit, aki meg is varrja neki a táskát.

Amputált lábából származó bőrből akar táskát varratni egy nő (Illusztráció)Forrás: Shutterstock

A betegségem miatt úgy néz ki, hamarosan amputálni kell a lábamat. Engem pedig felháborított, hogy a levágott testrészeket csak úgy kidobják... Nem akarom, hogy az én lábammal is ez történjen. Az egyik barátommal épp arról beszéltünk, hogy mennyire rossz dolog, hogy az állatok bőrét használják fel a különböző kiegészítőkhöz és ekkor támadt ez az ötletem. Hát, létezik ennél hasznosabb és szebb dolog?" – mesélte a nő aMirrornak

Mint elmondta, a táska közepes méretű lenne, és csak a közepét díszítené a saját bőre, a többi rész más anyagból készülne. A nő képes egymillió forintnyi összeget fizetni annak, aki elvállalja.

Sokan azt mondják, bolond vagyok. De engem ez nem érdekel. Az az én lábam, és nem akarom, hogy csak úgy megrohadjon valahol... Az az én részem és meg akarok őrizni belőle valamit."