Megtalálták Pötyit, a Budapestről ellopott pónilovat

póni XVIII. kerület póniló Budapest lopás autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
XVIII. kerületi otthonából lopták el Pötyit, a öthetes pónilovat keddre virradóra. Facebookon terjedt a hír, az állat újra az otthonában lehet. Még keresik az elkövetőket. 

„A férjem ment el érte, és hozta haza. Szerencsére semmi baja. Az hívott fel minket, akinek a tolvajok eladták. Négy napig volt távol, azalatt kicsit lefogyott, de egészséges” – mesélte a Borsnak Zsuzsanna, annak a Pötyi nevű pónilónak az egyik gazdája, akit keddre virradóra loptak el a XVIII. kerületből. Az öthetes állattal együtt másfél millió forint értékben vittek el tőlük szerszámokat, munkagépeket is.

Őket keresi a rendőrség Forrás: Police.hu

Pötyi sorsa azonban jobban érdekelte őket, hiszen még az anyaállat táplálta, félő volt, hogy éhen hal. Az igazi gazdája egy 5 éves kislány, így mindent megtettek, hogy előkerüljön. A Pötyiről készült fotót közzétették az interneten, úgy tűnik, egy fekete autó csomagterében szállították el az elkövetők.

A Pötyiről készült képeket ide kattintva nézheted meg.

A Police.hu azt írja, a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves Kemény Kevin és a 22 éves Szécsényi Ádám ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.