XVIII. kerületi otthonából lopták el Pötyit, a öthetes pónilovat keddre virradóra. Facebookon terjedt a hír, az állat újra az otthonában lehet. Még keresik az elkövetőket. 

„A férjem ment el érte, és hozta haza. Szerencsére semmi baja. Az hívott fel minket, akinek a tolvajok eladták. Négy napig volt távol, azalatt kicsit lefogyott, de egészséges” – mesélte a Borsnak Zsuzsanna, annak a Pötyi nevű pónilónak az egyik gazdája, akit keddre virradóra loptak el a XVIII. kerületből. Az öthetes állattal együtt másfél millió forint értékben vittek el tőlük szerszámokat, munkagépeket is. 

Őket keresi a rendőrségForrás: Police.hu

Pötyi sorsa azonban jobban érdekelte őket, hiszen még az anyaállat táplálta, félő volt, hogy éhen hal. Az igazi gazdája egy 5 éves kislány, így mindent megtettek, hogy előkerüljön. A Pötyiről készült fotót közzétették az interneten, úgy tűnik, egy fekete autó csomagterében szállították el az elkövetők. 

A Pötyiről készült képeket ide kattintva nézheted meg.

A Police.hu azt írja, a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves Kemény Kevin és a 22 éves Szécsényi Ádám ellen.