Egy édesanya és annak gyermeke védelme érdekében a nyílt utcán vert össze egy férfit hazánk színésze, Nagy Ervin.

A Katona József Színház előtt egy férfi teljes erőből lökött fel egy édesanyát és annak 6 éves gyerekét. Nagy Ervin végignézte a jelenetet, majd odalépett a férfihez és elmagyarázta neki, miért nem kellett volna ezt tennie. A férfi válaszként torkon vágta, Ervin erre pedig jól ellátta a baját: alaposan összerúgdosta a férfit. 

Nagy Ervin a Kincsem című filmbenForrás: Fórum Hungary

„Még dolgom van az életben azzal, hogy a bennem felgyülemlett feszültséget jól adjam ki magamból. Most felrugdaltam valakit, mert fellökött egy gyereket meg egy nőt. Vagy tizenkétszer belerúgtam” – kezdte a történetet Nagy Ervin, írta meg a Bors.

„Pedig én vagyok az utolsó, aki ilyet csinál, de amikor egy úr teljes erőből fellökött egy anyukát és vele együtt a hatéves gyerekét, akkor nem bírtam visszafogni magam. Odamentem hozzá, beszéltem vele egy kicsit, mondtam neki ezt-azt, aztán el akartam lépni, és torkon vágott. Ezt pedig már nem hagytam. Nem vagyok rá büszke, mert nem szeretem az erőszakot, de nem bírom, ha belém kötnek. Mindig védem az igazságot, ha kell, verekszem érte az utcán. Már nincs mitől félnem, nem nyelek. A gyerekeknek is meg kell tanítani, hogy ne lavírozzanak az életben, hanem álljanak ki magukért.”