Nagy Ervin a nyílt utcán vert össze egy férfit: egy édesanya és annak gyermeke védelmében tette

Forrás: Fórum Hungary -
Nagy Ervin védelem verekedés támadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy édesanya és annak gyermeke védelme érdekében a nyílt utcán vert össze egy férfit hazánk színésze, Nagy Ervin.

A Katona József Színház előtt egy férfi teljes erőből lökött fel egy édesanyát és annak 6 éves gyerekét. Nagy Ervin végignézte a jelenetet, majd odalépett a férfihez és elmagyarázta neki, miért nem kellett volna ezt tennie. A férfi válaszként torkon vágta, Ervin erre pedig jól ellátta a baját: alaposan összerúgdosta a férfit.

Nagy Ervin a Kincsem című filmben Forrás: Fórum Hungary

„Még dolgom van az életben azzal, hogy a bennem felgyülemlett feszültséget jól adjam ki magamból. Most felrugdaltam valakit, mert fellökött egy gyereket meg egy nőt. Vagy tizenkétszer belerúgtam” – kezdte a történetet Nagy Ervin, írta meg a Bors.

„Pedig én vagyok az utolsó, aki ilyet csinál, de amikor egy úr teljes erőből fellökött egy anyukát és vele együtt a hatéves gyerekét, akkor nem bírtam visszafogni magam. Odamentem hozzá, beszéltem vele egy kicsit, mondtam neki ezt-azt, aztán el akartam lépni, és torkon vágott. Ezt pedig már nem hagytam. Nem vagyok rá büszke, mert nem szeretem az erőszakot, de nem bírom, ha belém kötnek. Mindig védem az igazságot, ha kell, verekszem érte az utcán. Már nincs mitől félnem, nem nyelek. A gyerekeknek is meg kell tanítani, hogy ne lavírozzanak az életben, hanem álljanak ki magukért.”

Összefutott Katalin hercegné és Meghan Markle: puszival köszöntötték egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20190313-osszefutott-katalin-hercegne-es-meghan-markle-puszival-koszontottek-egymast.htmlMeghan Markle és sógornője, Katalin hercegné egy hivatalos eseményen futott össze, és hogy cáfolják azt, hogy nincsenek jóban, két puszit is adtak egymásnak. TV + Sztárok--Megjósolták Vajna Timi jövőjét: 3 éven belül férjhez mehet, és gyermeke is lehethttp://www.life.hu/sztarok/20190313-megjosoltak-vajna-timi-jovojet-3-even-belul-ferjhez-mehet-es-gyermeke-is-lehet.htmlVajna Timi jövőjét Marcus mágus jósolta meg: a jövendőmondó úgy látja, lesz gyermeke és férje is. TV + SztárokOrigoÍgy osztozott meg a vagyonon Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20190313-igy-osztozott-meg-a-vagyonon-hosszu-katinka-es-shane-tusup.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup lezárták a kapcsolatukat, és most az is kiderült, hogyan osztották el a vagyont. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGregor Bernadett Jászai Mari-díjat kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20190313-gregor-bernadett-jaszai-mari-dijat-kapott.htmlGregor Bernadett nagy elismerésben részesült: Jászai Mari-díjat kapott. TV + SztárokOrigoMichelle Lewin fitneszmodell fenekét megharapta egy strandmalachttp://www.life.hu/sztarok/20190313-michelle-lewin-fitneszmodell-feneket-megharapta-egy-strand-malac.htmlNem mindennapi baleset történt Michelle Lewin fitneszmodellel. A fiatal nő a Bahamákra látogatott, ahol az egyik strandmalac megharapta a fenekét. TV + Sztárok--Felfüggesztették Stephen Hawking egykori ápolónőjét, Patricia Dowdythttp://www.life.hu/sztarok/20190313-felfuggesztettek-stephen-hawking-egykori-apolonojet-patricia-dowdyt.htmlFelfüggesztették Stephen Hawking egykori ápolónőjét, Patricia Dowdyt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.