Pásztor Anna képtelen feldolgozni, hogy tragédiával ért véget a zaklatási ügye. Belebetegedett a történtekbe, pláne, hogy kiderült, egy éven belül a második rajongója vetett véget önkezével az életének.

Pásztor Anna a Ripostnak beszélt arról, hogy élete talán legnehezebb időszakán megy keresztül most, miután zaklatója, P. József egy héttel azután vágta el a saját torkát egy borotvapengével, hogy a bíróság súlyosbította a vádat: zaklatás vétségéről emberölés előkészületére.

ćPróbálok túlélni, jelen pillanatban percről percre élem az életem. Sajnos nem segít, hogy éppen csak túléltem, hogy ki akartak nyírni, de már áldozatból hibáztatottá váltam. Talán ennek is vége lesz egyszer. Az az igazság, hogy kicsit szó szerint belebetegedtem ebbe a dologba, nyilván pszichoszomatikus tüneteket produkálok – fogalmazott az énekesnő a lapnak. – Szerencsére épp olyan időszakban vagyok, amikor nincsenek bulik. Később pedig azt remélem, hogy éppen a koncertek gyógyítanak majd, hiszen ez eddig is így volt” – tette hozzá. 

Nem ez az első tragédia, amivel Annának meg kell birkóznia, ugyanis tavaly áprilisban öngyilkos lett egy másik rajongója is.

„Egy fiatal, angyalarcú fiú ezoterikus vezetőt látott bennem. Nyugtalan volt és depresszív, majd egy napon írt nekem egy búcsúlevelet, és megölte magát. Úgy tudom, régóta komoly pszichiátriai problémákkal küzdött” – idézte fel Anna korábban a tragédiát.

Fotó: Csudai Sándor - Origo