Polyák Lilla és Gömöri András Máté szerelmében kevesen hittek, annál több rosszindulatú megjegyzést kapott a pár. Nem nekik lett igazuk, most a színész rosszakaróiknak üzent.

Sokak figyelték kétkedve Gömöri András Máté és Polyák Lilla szerelmét, többnyire a nagy korkülönbség miatt a színésznő javára. Vannak, akik hangot is adtak véleményüknek, akadtak rosszindulatú hozzászólások is szép számmal. Nem nekik lett igazuk, hiszen a pár már 3 éve boldog, és össze is házasodtak. Gömöri András Máté elmondta, milyen hatással volt rájuk a sok rosszakaró.

Polyák Lilla és Gömöri András MátéForrás: Facebook/Gömöri András Máté, MTVA

„Nagyon nehéz volt számunkra, hogy a szerelmünk hajnalán szembe kellett néznünk a támadásokkal. Egymásba kapaszkodtunk, és most úgy látom, hogy ettől sokkal erősebb lett köztünk a kötelék. Igazából köszönjük a rosszakaróinknak a közreműködést és köszönjük azoknak is, akik még ma is áskálódnak, mert azért vannak még bőven. Tudom, hogy a huszonhat éves férfiak többsége még nem akar apa lenni és ez nem is baj, mert még élni akarnak, de velem ez nem így van. Én mindig is koravén voltam, és most sem a koromnak megfelelő szinten tartok, az élet egyetlen területén sem. Teljesen késznek érzem magam az apaságra, és nagyon várom, hogy mihamarabb megélhessem” – mondta a Ripostnak Máté.