Ázsia Expressz 2: Gáspár Zsoltnak kedvenc báránya, Bécike fog hiányozni a legjobban

Forrás: TV2 -
Ázsia Expressz Gáspár Zsolt Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Zsolt is az Ázsia Expressz 2 versenyzője lesz, aki elárulta, mi fog neki hiányozni a legjobban, amíg távol lesz.

Gáspár Zsolt az unokahúgával, Evelinnel utazik Srí Lankára, hogy heteken keresztül végrehajtsa az Ázsia Expressz emberpróbáló feladatait. Zsolt szerint tökéletesen alkalmas a feladatra, mert bárhol elalszik, és nincs szüksége sok holmira sem. Egyedül

a kisbáránya, Bécike fog neki hiányozni, akivel állítása szerint többet beszélget, mint saját feleségével.

Gáspár Zsolt, Győzike testvére Forrás: TV2

"Fizikailag is jó állapotban vagyok, bírni fogom a versenyt. Mindennap dolgozom a telepen az állatokkal, jobban szeretem őket, mint az embereket. Bécikével, a bárányommal mindennap beszélgetek minimum másfél órát. Többet beszélek vele, mint a feleségemmel. Ő fog a leginkább hiányozni, sosem voltam még ilyen sokáig távol tőle. A hiányától tartok a legjobban, és attól, hogy milyenek lesznek a mellékhelyiségek. Öt és fél éve nem eszem húst, ahogy Evelin sem, nem tudom, milyen lesz a kaja. De ha nagyon éhesek leszünk, a húst is megesszük, az biztos"mesélte a Borsnak Zsolti.

Ők lesznek az Ázsia Expressz második évadának versenyzői

A TV2 végre lerántotta a leplet arról, kik lesznek az Ázsia Expressz második évadának versenyzőpárosai. Eddig csupán azt lehetett tudni, hogy Demcsák Zsuzsa visszatér, és Hódi Pamela is nekivág a megméretésnek.

Gázórát kapott ajándékba Galambos Lajos: vérig sértettékhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-gazorat-kapott-ajandekba-galambos-lajos-verig-sertettek.html30 milliós áram-, víz- és gázlopással vádolják Galambos Lajost. Mint megírtuk az ügy folyamatban van, újra megkezdődtek a bírósági tárgyalások is. Rajongói próbálnak poént csinálni az ügyből, ám a mulatós zenész vérig sértődött...TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTess Holliday édesanyját lelőtték, az evésben talált megnyugvásthttp://www.life.hu/sztarok/20190326-tess-holliday-edesanyjat-lelottek-az-evesben-talalt-megnyugvast.htmlSokan imádják, de sokan támadják is Tess Holliday plus size modellt. Nemrégiben elmesélte: gyermekkori traumák sorozata vezetett oda, hogy az evésben találjon megnyugvást. TV + SztárokOrigoGáspár Laci új stílussal próbálkozikhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-gaspar-laci-uj-stilussal-probalkozik.htmlGáspár Laci fontos dolgot tudatott követőivel: hamarosan egy teljesen új stílussal jelentkezik. TV + SztárokOrigoJustin Bieber bejelentette, hogy egy időre visszavonul a zenéléstőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-justin-bieber-bejelentette-hogy-egy-idore-visszavonul-a-zenelestol.htmlMegdöbbentő bejelentést tett közösségi oldalán Justin Bieber. A 25 éves énekes úgy döntött, hogy visszavonul. Valószínűleg nem örökre, de mint írta: mélyen gyökerező problémákat kell megoldania. TV + Sztárok--Ördög Nóra ismét az Ázsia Expressz műsorvezetője lett: megint a családjával utazikhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-ordog-nora-ismet-az-azsia-expressz-musorvezetoje-lett-megint-a-csaladjaval-utazik.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál Instagramon jelentették be, hogy milyen nagy kaland vár rájuk ismét. TV + Sztárok--Marsi Anikót tolószékkel tolták be a TV2 stúdiójábahttp://www.life.hu/sztarok/20190326-marsi-anikot-toloszekkel-toltak-be-a-tv2-studiojaba.htmlMarsi Anikó combcsonttörése ellenére is dolgozni akart. Tolószékben vitték be a Tények stúdiójába. Kiderült: ha akar, bent is alhat a stúdióban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.