A túrázástól megfáradtan pihent le Kandász Andi és férje egy barlangban, és mivel senki sem volt ott, nem türtőztették magukat, egymásnak estek. Egy egész turistacsoport tanúja volt a légyottjuknak. 

Kandász Andrea a Pénzt vagy éveket! vendége volt Demcsák Zsuzsával – aki az Ázsia Expressz második szériájában is a párja lesz. A két tévés sok történetet megosztott a játék alatt Kasza Tibivel, Andi egy igen pikánsat is. Elmesélte, hogyan buktak le férjével a nyilvános szexszel egy egész turistacsoport előtt.

Kandász Andrea egy barlangban szexeltForrás: FEM3

„Eljártunk szerdánként felnőtt szerdára. Ez azt jelentette, hogy ilyenkor a nagymama vigyázott a babára, mi pedig elmentünk kirándulni. Már jól kifáradtunk, találtunk egy barlangot. Olyan hívogató volt. Bementünk, hogy egy kicsit pihenjünk, és elkezdtünk szerelmeskedni.  És mivel nincs ott senki, nyilvánvalóan az ember ilyenkor kiadja, ami benne van. (...) Kihúztuk magunkat, elindultunk kifelé, és halljuk fentről, hogy egy nagy csoport fönt van, és mindenki különböző jeleket ad, főleg a férfiak" – árulta el Kandász Andi.