Egy légitársaság még mindig egy schumacheres videóval reklámozza a biztonságot

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Firo -
légitársaság Michael Schumacher biztonsági öv biztonság botrány Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher hasonmása szerepelt egy légitársaság megrendelésére készült videóban, amelyben a biztonságra hívják fel a figyelmet. A rajongók szerint ízléstelen, hogy ennyi évvel a baleset után még mindig nem cserélték ki a reklámanyagot. 

Charlie Chaplin és Marilyn Monroe hasonmása is feltűnik a Condor légitársaság gépein és YouTube-csatornáján látható kisfilmben, amelyben a biztonságra hívják fel a figyelmet. Ám rajtuk kívül még Michael Schumacher hasonmása is szerepet kap a képsorokon.

A Ripost a kölni Express cikkére hivatkozva azt írja, hogy a rajongók rendkívül ízléstelennek találják, hogy még évekkel a majdnem végzetes kimenetelű baleset után is Schumacher arcát használják. A hasonmás, Frank Saasen is megszólalt az ügyben. Mint mondta: nem tudta, hogy még mindig használják a filmet. Elárulta: a baleset óta nem dolgozik hasonmásként.

A légitársaság egyébként már 2016-ban is azt ígérte, hogy lecserélik a filmet, de ez eddig még nem történt meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.