Varga Viktor végleg lezárta kapcsolatát Cinthya Dictatorral: lemezt adott ki a szakításról

Forrás: Facebook/vargaviktorvilaga -
Cinthya Dictator Varga Viktor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor és Cinthya Dictator már rég szakítottak, de az énekes csak most tudta lezárni végleg a kapcsolatot. 

Varga Viktor új lemezzel jelentkezett, méghozzá olyannal, amelyet a Cinthya Dictatorral való szakítása inspirált. „Ezek nyomták azóta is a lelkemet. Ezeket ki kell írni, ki kell énekelni egy zenésznek magából ahhoz, hogy utána tiszta lappal indulhasson, vagy újabb inspirációk meg érzések érhessék” – mondta Viktor, aki már hetek óta nem alszik, ugyanis készül a lemezbemutató koncertjére.

Varga Viktor új lemezzel tért vissza Forrás: Facebook/vargaviktorvilaga

Kiderült, hogy Cinthyával már nincsenek beszélőviszonyban.

Mert úgy lehet szakítani, hogy nem vagy kontaktban,

Ez egy lezárt történet már két éve, de lassan őrölnek a kiadó malmai (...) emiatt nagy csúszás van”

Galambos Lajos házasságát megivselte a perhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-galambos-lajos-hazassagat-megivselte-a-per.htmlLagzi Lajcsi megpróbáltatásai az egész családra hatással vannak: házasságára örökre rányomta a bélyegét a per. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy néz ki Andy Vajna Los Angeles-i síremlékehttp://www.life.hu/sztarok/20190424-igy-nez-ki-andy-vajna-los-angelesi-siremleke.htmlLos Angelesben jártunk, a Westwood Village temetőben, hogy megmutathassuk, hol helyezték örök nyugalomra a pop királyát, Michael Jacksont, a médiamágnást, Hugh Hefnert, a szexszimbólum Marilyn Monroe-t, vagy Andy Vajnát. Íme a világsztárok végső nyughelye. TV + SztárokOrigoA Bank című műsor játékosai, Gréta és Mutyi a válásukra gyűjtenekhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-a-bank-cimu-musor-jatekosai-greta-es-mutyi-a-valasukra-gyujtenek.htmlÉrdekes indokkal jelentkezett A Bank című műsorba egy házaspár: Gréta és Mutyi azért indultak a versenyen, hogy legyen vagyonuk, amin osztozkodhatnak, ugyanis válni készülnek. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki ma A homok titkai főszereplője, Gloria Pires http://www.life.hu/sztarok/20190424-igy-nez-ki-ma-a-homok-titkai-foszereploje-gloria-pires.htmlA nagysikerű brazil szappanopera, A homok titkai főszereplője ma már 55 éves, de még mindig igazi bombázó. Így néz ki. TV + SztárokOrigoFluor Tomi elárulta, fontolgatják-e már kedvesével az összeköltözésthttp://www.life.hu/sztarok/20190423-fluor-tomi-elarulta-fontolgatjake-mar-kevesevel-az-osszekoltozest.htmlIgaz, hogy kapcsolatuk még friss, de már évek óta szoros barátságot ápol Fluor Tomi és szerelme, Mesi. A rapper most intim részleteket árult el a kapcsolatukról. TV + Sztárok--Nicolas Cage pár nap után érvényteleníttetné a házasságát, de a felesége tartásdíjat követelhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-nicolas-cage-par-nap-utan-ervenytelenittetne-hazassagat-de-felesege-tartasdijat-kovetel.htmlNicolas Cage hirtelen felindulásból feleségül vette a barátnőjét, és most már hiába válna, a nő pár napnyi házasság után is tartásdíjat kér tőle. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.