Bestiális gyilkossággal vádolnak egy Arkady Zverov nevű férfit, aki kiskorú élettársával együtt megölt egy férfit, majd belső szerveit és húsát elfogyasztották. 

Arkady Zverov egy 12 éves kislányt csábított el, majd költözött vele össze egy Szentpétervár melletti kistelepülésen – írja a Bors a Metróra hivatkozva. 

A férfi rávette a lányt, Valériát, hogy segítsen neki megölni egy 21 éves Alexander Popovich nevű férfit. A lány bevallotta, hogy ő késelte meg, majd vájta ki a szívét és főzte mega  belső szerveit. A fejét a mikróban akarták elkészíteni, ám ez lassú folyamatnak bizonyult. Így kivették az agyát, amit megsütöttek. A lánynak a hús jutott, de nem ízlett neki. 

Elfogyasztotta áldozatát a két gyilkos (Képünk illusztráció)Forrás: Thinkstock

A vallomás után a férfit is elfogták, aki öngyilkosságot kísérelt meg a cellájában. Azt egyelőre nem tudni, hogy borzalmas tettéért mekkora büntetésre számíthat, ahogyan azt sem, hogyan birkózik meg a lelkiismeretével. 

A nyomozás során kiderült, hogy nem sokkal korábban volt barátnője rejtélyes körülmények között zuhant ki egy panelház ablakából.