Körtvélyessy Zsolt színész szervezi lánya és L.L. Junior itthoni esküvőjét, ugyanis szeretné az oltár elé kísérni lányát. A fiatalok egyébként már házasok: a legnagyobb titokban esküdtek meg Dominikán.

Körtvélyessy Zsolt színész lánya, Kinga és L.L. Junior már egy ideje férj és feleség, de nem itthon volt az esküvőjük. Titokban, mindenkitől távol keltek egybe Dominikán. Kinga édesapja azonban szervez nekik még egy szertartást, mert szeretné oltár elé kísérni a lányát.

L.L. Juniornak újra el kell vennie szerelmét, KingátForrás: Facebook

„Szeptember, október környékén kerül sor a templomi esküvőre, amit én magam szervezek Kingáéknak. Úgy voltam vele, biztosra megyek: így csak nem maradok le a nagy napról. Egyébként honosították a külföldi szertartást, tehát nem azért esküsznek újra, mert nem érvényes a fogadalmuk, hanem hogy a szeretteik előtt is férj és feleségnek nyilvánítsák őket, és persze azért is, hogy Kingát oltár elé kísérhessem. Büszkén vonulok majd a lányommal a padsorok között, és nyugodt szívvel adom a kezét Lacinak, mert végtelenül rendes, intelligens, tisztelettudó embernek és felelősségteljes apának ismertem meg, még ha a lányomnak olykor nehéz is volt vele...” – árulta el a Borsnak a színész, aki ugyan azt nem fejtette ki, hogy milyen gondok voltak a fiatalok kapcsolatában, elmondta: inkább legyen izgalmas a szerelem, mint unalmas. 

Én is latinos kapcsolatban éltem a feleségemmel, pontosan tudom, hogy milyen egy tüzes szerelem. Ebből a szempontból Kinga abszolút rám ütött, de azért Lacit sem kell félteni. Tény és való, hogy voltak összezördüléseik, de én azt vallom, inkább legyen egy kapcsolat izgalmas, mint egyhangú, unalmas” – árulta el, és még azt is, hogy szeretne már nagypapa lenni, de nem sürgeti a fiatalokat.

Nem kérdezem meg naponta a fiatalokat, hogy mikor jön a baba, mert ez kizárólag az ő döntésük, de azért férfiasan bevallom, hogy szeretném megérni az unokám születését. Ezzel nyilván a lányom is tisztában van, de azt is megértem, ha esetleg még nincs napirenden a kérdés. Lacinak az előző kapcsolatából már van két gyereke, és különben is még csak most házasodtak össze Kingával. Nem sürgeti őket semmi, én csak egyet remélek: nem az újságokból fogom megtudni, hogy nagypapa lettem” – mondta a színész.