Feltöltötte az internetre a magyar férfi azt a videót, amelyen 3 hónapos kismacskája fenekét nyalta meg. A cicát elvitték az állatvédők. 

Egy alig három hónapos kandúr fenekét nyalta meg egy magyar férfi, az erről készült videót pedig fel is töltötte az internetre. A Bors cikkéből kiderül, hogy a férfi bal kezével megfogta a macska nyakát, jobb kezével pedig felfeszítette a farkát. 

"Megvolt, kinyalta a macskát, jöhet a következő kihívás" – mondta egy másik hang a videóban. Ezután az ocsmányságot elkövető férfi a falhoz vágta a cicát. Kiderült, hogy pénzért vállal kihívásokat, egy ilyenért olyan 10 eurót, azaz nagyjából 3300 forintot kaphatott. 

Macskájának fenekét nyalta meg a férfi (Képünk illusztráció)Forrás: Shutterstock

Simon Imre, a Szurkolók az Állatokért Komárom és Környéke csoport tagja a lapnak elmondta, hogy amint megtudták a nyergesújfalui férfi címét, értesítették a rendőrséget, majd együtt elmentek a házhoz.

"A rendőrök már tudták, hogy hova kell menni, a környéken jól ismerik ezt a két embert. Elsápadtak, amikor megláttak minket. Először tagadott mindent, de miután szembesítettük a videóval, már meg sem mert nyikkanni. Megírtuk a lemondó nyilatkozatot, és egy szóra odaadta a macskát" – emlékezett vissza az állatvédő.

A kandúrt Zorró névre keresztelték, jelenleg ideiglenes befogadó gondoskodik róla. Még vár rá néhány orvosi vizsgálat, de utána már várja szerető, új gazdáját.