Összeroppant az a 76 éves férfi, aki elgázolta L.L. Junior kisfiát: találkozna a gyászoló szülőkkel.

A gázoló sem fogja soha feldolgozni azt, hogy elütött egy kisgyermeket, de természetesen a szülők és a család fájdalma a legnagyobb ebben a helyzetben. L.L. Junior kisfiát a hétvégén ütötték el, sajnos nem lehetett megmenteni az életét. L.L. Junior másik gyermekét magához vette, mert úgy gondolja, jelenleg alkalmasabb ő a gyermek ellátására. Az összetört anya pedig nyílt levelet írt az énekesnek, amelyben arra kéri, hagyja, hogy nyugodtan gyászolhasson.

Találkozna a gázoló a szülőkkelForrás: Instagram/l.l.junior

A 76 éves sofőr szintén összeroppant a tragédia miatt, levelet is írt a szülőknek, és egy személyes találkozást is szeretne. Erről  ügyvédje nyilatkozott.

"Ügyfelem a tanúkénti kihallgatása után a rendőrségen hagyott egy levelet, amelyet a hozzátartozóknak címzett, ebben részvétét fejezi ki és bár felelősségét nem ismeri el, őszinte részvétét fejezte ki. Édesapaként és nagypapaként elképzelni sem tudja, milyen fájdalom lehet elveszíteni egy kisgyermeket. Ezt a tragédiát valószínűleg soha nem tudja majd feldolgozni. F. Tamás nyitott lenne egy személyes találkozóra a szülőkkel, ám egyelőre úgy tűnik, ők ezt nem szeretnék" - mondta a Blikknek az ügyvéd.