Cristiano Ronaldónak gyerekként ingyen adtak ételt: ő volt az, aki megszánta

McDonald's Cristiano Ronaldo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristiano Ronaldo szerette volna megtalálni azokat a McDonald's-ban dolgozókat, akik adtak neki ingyen enni, amikor könyörgött. 

Cristiano Ronlado egy interjúban mesélte el, hogyan jutott gyerekként egyszer-kétszer ételhez. A focista annak idején, amikor még a Sporting Lisszabonnál játszott néhány társával együtt a McDonlad's dolgozóinak könyörögtek néhány hamburgerért, és kaptak is. Cristiano pedig elmondta, szeretné megtalálni azt a három nőt, akik mindig megszánták őket étellel, és meghívná őket egy vacsorára.

Cristiano Ronaldo keresi azokat, akik ingyen adtak neki enni, amikor gyerek volt Forrás: XINHUA/Xinhua News Agency/Yang Lei

Egyikük jelentkezett is: Paula Leca, aki azóta kétgyermekes anyuka. Ő örömmel elfogadta Cristiano meghívását - írja a Mirror.

Ő volt az, aki megszánta Forrás: Facebook/Paula Leca

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.