Ázsia Expressz 2. Janicsák Veca veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Vecát sok néző bírálta Ázsia Expresszes szereplése miatt. Szerintük az énekesnő nem megfelelően viselkedett férjével a forgatások alatt.

Mióta elindult az Ázsia Expressz második évada, Janicsák Vecát sokan bírálják azért, amiért sokszor kiabált és veszekedett férjével a feladatok elvégzése alatt. Több kommentelő szerint Ábelnek el kellene hagynia a feleségét, amiért így bánik vele.

Ázsia Expressz 2. Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Abel Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Az énekesnő férje megvédte szerelmét a közösségi oldalán, ezúttal pedig Veca mesélte el, milyen is a kapcsolatuk.

"Vannak vitáink, mint minden párkapcsolatban.

Mint említettem is, a műsort extrém körülmények között, nem mindennapi szituációkban forgattunk, nyilván sokkal kiélezettebben reagál ilyenkor az ember az aktuálisan adódó helyzetekre, de a legfontosabb, hogy bármilyen konfliktus is van köztünk, végül mindig meg tudjuk beszélni, és soha nem fekszünk le haraggal" - mesélte a Borsnak Veca.

"Úgy gondolom, hogy ezek a lelkes rajongók nem látnak bele a kapcsolatunk valódi mindennapjaiba, és egy kiélezett szeletét látva ítélkeznek felettem, s Veca felett. Hét év alatt már sokat bizonyított a kapcsolatunk, és pontosan tudjuk, hogy nekünk mennyire sokat jelent. Ahogy adásban is elmondtam már,

Veca időnként valóban lobbanékony, de éppen ezért lett belőle ilyen jó művész, én pedig sok minden más mellett ezért is szeretem"

- folytatta Ábel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.