Egy kertész találta meg Óbudán a nő holttestét, akit sajtóértesülések szerint brutális módon gyilkolhattak meg.

Óbudán, egy elhagyatott házban talált rá egy kertész egy nő holttestére, amikor a lakás udvarán nyírta a füvet. A férfi értesítette a rendőrséget. A Blikk információi szerint a nő brutális gyilkosság áldozata lehetett: állítólag a 20-40 év közötti nő fejét a tettes annyira összeroncsolta, hogy nem is lehet felismerni. Valamilyen maró anyaggal önthette le.

Összeroncsolódott a nő arca - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

"A rendelkezésre álló adatok szerint a nőn bántalmazás nyomai voltak megtalálhatóak, személyazonossága egyelőre nem ismert, azonosítása folyamatban van. A BRFK életvédelmi osztálya halált okozó testi sértés bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen" - írja a rendőrségi közlemény. A lap értesülései szerint hiányos öltözetben találták meg a testet, így az is lehetséges, hogy megbecstelenítették az áldozatot.

"Ha az elkövető szinte a felismerhetetlenségig összeroncsolja áldozata fejét, az arra utal, hogy szeretné minél jobban megnehezíteni a rendőrség munkáját. Azt akarja, ne jöjjenek rá, hogy ki a sértett, és így reményei szerint hozzá sem jutnak el a nyomozók" - mondta dr. Végh József kriminálpszichológus.