Ázsia Expressz 2: Demcsák Zsuzsa pánikrohamot kapott

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa pánik Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz versenyzői folyamatosan szembenéztek félelmeikkel, ám Demcsák Zsuzsa egy feladattal nem tudott megbirkózni. 

Az Ázsia Expresszben folyamatosan olyan helyzetekkel találják szembe magukat a játékosok, ami próbára teszi őket. Fizikailag és lelkileg is különösen megterhelő ez a verseny, így nem csoda, ha valakinél a végére elszakad a cérna. Demcsák Zsuzsánál ez megtörtént, az állatok közelségétől teljesen összeomlott. A feladatban az elefántok okoztak nagy gondot, és nem csak neki: Gréta és Veca is megkapta a magáét, de Zsuzsa készült ki a legjobban.

Demcsák Zsuzsa kikészült Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

"Remeg kezem-lábam! Én biztos hogy nem megyek végig még egyszer ezen a pályán. Egyszerűen pánikrohamom van" - idézi a Ripost Zsuzsát, aki el is sírta magát. A feladatban egy gymölcsökkel teli kosárral kellett végigmenni az akadálypályán, ami mellett elefántok voltak. Az állatok pedig mindent megtettek azért, hogy megszerezzék a gyümölcsöket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.