Tóth Róbertet gyászolja a sporttársadalom

Forrás: Instagram -
halál gyász Tóth Róbert rák kajakos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családtagok, egykori barátok és rajongók gyászolják a 29 éves korában elhunyt Tóth Róbert kajakost.

Az egész országot lesújtotta a hír, hogy néhány nappal ezelőtt 29 éves korában elhunyt Tóth Róbert kajakos. A sportoló az adenoid cisztikus carcinoma nevű betegséggel küzdött és az elmúlt hónapokban az Amerikai Egyesült Államokban kezelték. Bár eredményei biztatóak voltak, néhány héttel ezelőtt állapota romlani kezdett. A megrendítő hírt szerelme, Diána tette közzé a közösségi oldalán.

A Blikk megszólaltatta Kammerer Zoltánt, aki nemcsak ismerte Tóth Róbertet, de támogatta is a gyógyulását.

Nagyon sajnálom, ami vele történt, a gyógykezelését én is támogattam a Kolonics Alapítványon keresztül, sok társamhoz hasonlóan. Versenyeztünk is egymás ellen, jó kiállású fiatalember volt, tele energiával."

Tóth Róbert Forrás: Instagram

Megrendülten fogadta a halálhírt a nyolcszoros világbajnok Medveczky Erika is.

Megrendített a hír, nemcsak engem, az egész kajakostársadalmat, hiszen az utóbbi hetekig végig nagyon bizakodóak voltak. 14-15 éve, serdülő kajakos korunk óta ismertem Robit, többször edzőtáboroztunk együtt. Mindig tele volt életkedvvel és tenniakarással" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.