A szomszéd lány vőlegénye erőszakolta meg Vámos Erikát

Forrás: Facebook/Vámos Erika -
Vámos Erika nemi erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vámos Erikának nehéz gyerekkora volt, nem kapott sok szeretetet, édesapja pedig alkoholgondokkal küzdött. Most elmondta, mit tett vele az egyik ismerőse, apja temetés előtt. 

"Kiabálás és bántalmazás azóta volt, hogy az eszemet tudom. A bántalmazás nem előttem történt, én csak hallottam, vagy másnap láttam a jeleket anyámon, hogy össze volt verve" - mondta el Erika a Jakupcsek Pluszban, és hozzátette, apja végül az alkoholizmusa miatt halt meg. A műsorvezető arról is mesélt, hogy a temetés előtt pár nappal megerőszakolták.

Forrás: Facebook/Vámos Erika

'Anyám elküldött fodrászhoz, hogy rendbe legyen a hajam a temetésre. A buszmegállóban álltam, ez a szomszéd lány vőlegénye pedig megállt mellettem autóval, és felajánlotta, hogy elvisz. Nem a fodrászhoz vitt, lekanyarodott egy földútra, és bekerültünk az erdőbe. Rám vetette magát, bántott, úgy fogta a kezem, hogy eltöri az ujjam, ha nem engedelmeskedem neki. Aztán megtörtént... Én gyerek voltam akkor még" – mesélte Erika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.