A rendőrök annyit mondtak Jennifernek, hogy magának választotta ezt az életet, így nem segítettek a fiatal lányon, akit prostitúcióra kényszerítettek, és 11 éves kora óta ötszázan érőszakoltak meg. 

2018 tavaszán robbant ki Anglia legsúlyosabb gyermekmolásztálási és prostitúciós botránya. A Mirror magazin információi szerint egy telfordi banda már négy évtizede erőszakol meg és küld utcára fiatal lányokat, hogy pénzt keressenek nekik a testükkel. Az ügy egyik legújabb megszólalója Jennifer, aki ma már felnőtt, sőt, édesanya, habár a saját gyermekkora szó szerint pokoli volt. 

Képünk illusztráció.Forrás: Shutterstock

Állítása szerint 19 éves koráig ötszáz ember erőszakolhatta meg. A pokoljárás 11 éves korában kezdődött, ekkor költöztek Telfordba. Itt ismerkedett meg egy korabeli fiúval, aki pedig egy idősebb unokatestvérének is bemutatta őt, ami végzetes találkozás volt számára. Egyre többször érte erőszak és az iskolából is kimaradt, majd egy férfi, akit a barátjának hitt, prostitúcióra kényszerítette. 

A már negyvenes éveiben járó nő leginkább azt hangsúlyozta az esetével kapcsolatban, hogy a szociális munkásokat és a rendőröket mennyire hidegen hagyta a helyzete. A rendőrséghez egyébként először 17 évesen fordult, ahonnan konkrétan elhajtották. "Kértem, hogy tehessek vallomást, mert annyiszor megvertek és megerőszakoltak, hogy azt akartam, hogy vége legyen. Erre a tiszt azt mondta: egy sima prostituált vagy. Nem gondolod, hogy ez a munkával jár? Azt is mondta, hogy az esküdtszék úgysem hinné el, hogy erőszak áldozata vagyok" - nyilatkozta a lapnak Jennifer, akit 52 alkalommal ítéltek el és büntettek meg 19 éves koráig, amikor aztán sikerült elszabadulni a a banda befolyása alól.