Csipkés, pamut, pántokból álló, tanga, nagyibugyi, francia - szinte lehetetlen feladat felsorolni az összes létező bugyi fajtát. De vajon mire buknak a férfiak? - a Ripost összeállította a legvadítóbb darabok listáját.

A nők határozottan tudják, milyen fehérneműket szeretnek magukon, és mint kiderült, a férfiak is tudják, ők mit szeretnek a nőkön. Az elsődleges szempont természetesen a kényelem, és az, hogy jól érezd magad, de azért nem árt, ha tudod, a pasiknak mi tetszik.

 Lássuk, milyen fazonokat részesítenek előnyben a pasik!

A piros vagy bordó szín és csipke olyan kombináció, amely egyből beindítja az érzékeket. Mindez egy szélesebb fazonnal társítva még látványosabb és izgalmasabb.

A csipkés fehérnemű egyből beindítja az érzékeketForrás: Shutterstock

Örök sláger a szinte csak pántokból álló tanga és a harisnyatartó: eszméletlenül nőies a férfiak szerint, így ők még inkább pasinak érezhetik magukat.

Örök sláger a pántokból álló tanga és a harisnyatartóForrás: Shutterstock

A franciabugyit és a pamut darabokat kedvelők azt mondják, hogy a spontaneitás és a fiatalosság jut eszükbe egy ilyen látványról, ez pedig csak még jobban fokozza izgalmukat.

A franciabugyit kedvelők azt mondják, hogy a fiatalosság jut eszükbe egy ilyen látványrólForrás: Shutterstock

Az izgalmas és meglepő darabok pedig beindítják a férfi agyában is a kreativitást, úgyhogy garantáltan kalandos lesz az együttlét.

Az izgalmas és meglepő darabok pedig beindítják a férfi agyában is a kreativitástForrás: Shutterstock