Ilyen idő lesz a héten: köddel, esővel érkezik a hűvös ősz

eső időjárás-jelentés időjárás köd ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten véget ér a vénasszonyok nyara, jön a hűvös őszi időjárás.

Kedden erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé számíthatunk esőre, záporesőre. Néhol megerősödik az északi szél. Erős lehűlés várható, délután mindössze 7 és 13 fok között alakul a hőmérséklet. Hidegfronti hatás érvényesül, szürke, barátságtalan időnk lesz.

Szerdán változóan felhős idő várható, számottevő csapadék nélkül. Reggel 0 és 6, délután 8 és 13°C közötti értékeket mérhetünk. Az ÉK-i szél többfelé lesz élénk.

News, Időjárás, hideg idő, hétvége, ősz Forrás: Thinkstock

Csütörtökön többórás napsütésre, friss, tiszta, reggel hideg időre van kilátás. A legalacsonyabb hőmérséklet -4 és +2 fok között valószínű, délutánra 11 fok köré melegszik a levegő.

Pénteken, mindenszentek napján eleinte változóan, délután már erősen felhős lesz az ég. Kisebb eső is kialakulhat. Reggel 0, délután 11 fok valószínű.

Hétvégén az egyre inkább megerősödő déli széllel melegebb és nedvesebb levegő érheti el hazánk térségét. 10 és 15 fok közé erősödik a nappali felmelegedés, eső, zápor szórványosan lehet - írta meg a köpönyeg. hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.