Társkeresőn éltek vissza Vasvári Vivien nevével

átverés társkereső Vasvári Vivien csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien ellopott fotóival keres valaki párt az interneten.

Vasvári Vivien nagyon kiakadt a minap, amikor megtudta, valaki lelopta képeit a közösségi oldaláról és az illető ezeket felhasználva álprofillal regisztrálta magát egy társkereső oldalra.

Megdöbbentem, és nagyon kiborultam, amikor egy ismerősöm átküldte a társkereső oldalas álprofilról készült fotókat. Valaki letöltötte a képeimet a közösségi oldalamról, azokat használta, de annyira amatőr volt, hogy még az életkoromat sem írta jól, ugyanis nem 32 éves vagyok. (...) Nem tudom, mire jó ez, de borzalmas, ha valaki erre vetemedik. Így akar pasizni, vagy engem akar rossz helyzetbe hozni? Nem tudom, ilyenkor mit tudnék tenni, így szeretném arra kérni azokat, akik használják ezt a társkereső alkalmazást, ha látják a képeimet, jelentsék a kezelőnek a csalást. Nagyon szánalmas ez, nem szeretném, ha valaki elhinné, hogy az enyém a profil" – mondta el a luxusfeleség a Borsnak.

Vasvári Vivien Forrás: Vasvári Vivien / Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.