Álhír terjed Gregor Bernadettről az interneten

Forrás: Csudai Sándor - Origo -
átverés Gregor Bernadett kiakadás csalás álhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadettről álhír terjed a világhálón. A színésznő nagyon kiakadt.

Gregor Bernadett is áldozatául esett a csalóknak: egy internetes oldalon olyan álinterjút jelentettek meg róla, amelyben állítólag arról beszél, mennyire nem érdemlik meg a nyugdíjasok a nyugdíjprémiumot. Ő maga sem tudott erről az anyagról, akkor látta először, amikor egy ismeretlen ember írt neki a közösségi oldalon ezzel kapcsolatban.

A messengeren, az engedélykérések között láttam, hogy van egy üzenet, ami a következőképp kezdődött: apád, ha látná, miket nyilatkozol..., és utána láttam meg, hogy csatolta ezt a cikket. Nyilván látom, hogy ki mindenkivel csinálták már meg ezt. A szájukba adnak olyan mondatokat, amiket sohasem mondtak, és szándékosan lejáratják az embert. Szerintem ez nem a személyem ellen szól. (...) Ha hazugságokat terjesztettek rólam, vagy rágalom ért, mindig nagyon jól bevált, hogy jogi segítséget kértem. Ugyanakkor most beszéltem olyan emberekkel, akik szintén ilyen kamuoldalak áldozatai lettek. Ezek állítólag valamilyen külföldi szerverről működtetett dolgok, ezért nagyon nehéz utánajárni" – mesélte felháborodottan a Ripostnak.

Gregor Bernadett Forrás: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.