Elásta a csatabárdot Sebestyén Balázs és Bereczki Zoli - Fotó

békülés Bereczki Zoltán Vadon Jani dalpremier Pápai Joci Sztárban sztár leszek! Rákóczi Feri Sebestyén Balázs Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ma reggeli Balázsékban a Sztárban Sztár leszek! férfi mesterei vendégeskedtek, Bereczki Zoli Horváth Tamás és Pápai Joci.

Pápai Joci legújabb dala is Sebestyén Balázsék műsorában debütált ma délelőtt, "Dobd el, ami fájt" címmel. Miután a srácok alaposan kinevették magukat és egymást, Balázs szóba hozta Bereczki Zolit, és az elmúlt napokban kialakult velük kapcsolatos híreket.

A rádiós elmondta, hogy miután hétfőn az első megszólalásában "megdicsérte" Bereczkit, és elmondta, mennyire megkedvelte az utóbbi időben, kedden már úgy hozták le a sajtóorgánumok, hogy Balázs leripacsozta őt, Zolinak pedig a beszólása miatt évekig pszichológushoz kellett járnia.

Balázs nevetve összegezte, mennyire szomorú tény, hogy ha jót mond, akkor is úgy hozzák le a sajtóban, hogy annak negatív visszhangja van. A színész egyébként nem cáfolta, hogy járt pszichológushoz, azon azonban ő is jól szórakozott, hogy Sebestyén Balázs nyolc évvel ezelőtti beszólása miatt fordult szakemberhez.

A hivatalos "békülést" Sebestyén Balázs és Bereczki Zoli egy közös szelfivel pecsételték meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.