Ezt csinálja most a Bestiák egykori énekesnője, Miss Bee

Bestiák Miss Bee Somorjai Ilona Konyhafőnök VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boldog párkapcsolatban él párjával Miss Bee, a Bestiák egykori énekesnője. Szerelmével egyelőre nem vállaltak gyermeket, de így is harmóniában élnek közös kutyájukkal.

Visszatért a 90-es évek egyik legkedveltebb zenekarának, a Bestiáknak az énekesnője: Miss Bee a Konyhafőnök VIP című műsorban mutatja be főzőtudományát a nézőknek. A sztár most a Story magazinnak elárulta, a mai napig jóban van egykori kolléganőivel, olyannyira, hogy Bedhy idősebb fiának ő a keresztanyja.

Miss Bee az utóbbi években dolgozott sminkesként, lakberendezőként, sőt újságíróként is, de az igazi szenvedély számára továbbra is az éneklés, ezért most rendezvényeken, hajókon lép fel. Szívesen sportol és a magánélete is kiegyensúlyozott, szerelme, Ferenc nyolc évvel idősebb nála. Szeretnének közös gyermeket, ám az énekesnő 43 éves és nem biztos abban, hogy belevágnak a családalapításba.

Szépen, boldogan élünk, egyelőre kettecskén a kiskutyánkkal, és az utóbbi években édesanyám is csatlakozott hozzánk. Nincs gyerekünk, és érzem, rezeg a léc, nem tudom, leszek-e édesanya... Korábbi kapcsolataimban sosem éreztem úgy, hogy szülnék. Most sem központi kérdés, a természetre bízzuk magunkat, de akárhogy is alakul, nem érzem úgy, hogy lemaradtam volna valamiről."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.