Demcsák Zsuzsa egy percig sem kételkedett abban, hogy Krishan visszatér hozzá

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa házasság párkapcsolat szerelem Krishan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa elárulta soha nem kételkedett abban, hogy szerelme, Krishan egy hónapos indiai távollét után visszatér hozzá.

Néhány héttel ezelőtt visszatért Magyarországra Krishan. Demcsák Zsuzsa szerelmének egy hónapra kellett visszautaznia Indiába, hogy néhány fontos papírt elintézzen az esküvőjökhöz. A pár immár újra együtt van és nagyon szerelmesek. Legutóbb egy divateseményen kapták lencsevégre őket és csak úgy sugárzott róluk a boldogság.

A csinos tévés a Story magazinnak elárulta, szemernyi kétség nem volt benne azzal kapcsolatban, hogy esetleg Krishan ne térjen vissza hozzá.

Nehéz volt az egymás nélkül töltött idő, de innentől kezdve egyenes számunkra az út. Tényleg együtt lehetünk, és együtt is vagyunk. Krishan több mint egy hónapot volt távol, de egy percig sem kételkedtem abban, hogy visszajön. A félelem vagy a bizonytalanság szikrája sincs bennem az érzelmeit és az elhatározását illetően. Soha életemben nem tapasztalt érzelmi biztonság van mind a kettőnkben. Egyértelmű, hogy vagyunk egymásnak, ezért is tudjuk minden energiánkat arra fordítani, hogyan alakítsuk ki közös életünket."

Demcsák Zsuzsa és Krishan Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.