Zente anyukája: "A tegnapi véreredmények ismét szuperek lettek"

SMA1 génkezelés Zente Zolgensma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zente édesanyja időről időre közzé teszi a Facebookon, hogyan érzi magát kisfia, akiért néhány hónappal ezelőtt összefogott az ország, hogy megkaphassa a 700 millió forintos Zolgensma- kezelést.

Krisztina most ismét jó hírekkel jelentkezett, és Zente állapotán kívül azt is elárulta, hogy végre elhagyhatták a fővárost, és legközelebb már otthonukból fog posztolni!

"Zente ma lett 21 hónapos. Rohan az idő, hiszen ezzel párhuzamosan letelt az első 30 nap is. (pontosabban ma van a 32.)

A tegnapi véreredmények ismét szuperek lettek! Minden érték a normál tartományban! "Engedélyt kaptunk" elhagyni a fővárost ezért most szedjük a sátorfánkat és hazaköltözünk!

Viszont még nincs vége semminek, még egy hónapig minimum kapja Zente a szteroidot fokozatosan leépítve. Ezt továbbra is azt jelenti, hogy nem jöhet hozzánk senki és mi sem megyünk társaságba...Most pedig csomagolunk és a következő poszt már otthon fog íródni!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.