Kínos lesifotói miatt magyarázkodik Justin Timberlake

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Frazer Harrison -
lesifotók hűtlenség Justin Timberlake megcsalás Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Timberlake közleményben kért bocsánatot családjától és a rajongóitól azért, mert a lesifotók tanúsága szerint részegen egy kolléganőjét ölelgette pár nappal ezelőtt.

Lassan két hete, hogy felröppent a pletyka, miszerint megcsalja feleségét Justin Timberlake. Az énekesről olyan lesifotók készültek, amelyen láthatóan részegen kolléganőjét ölelgeti félreérthető helyzetben.

Az énekes most megelégelte a róla szóló híreket, és a közösségi oldalán árulta el, mi is a helyzet valójában. Közleményében elnézést kért viselkedése miatt a rajongóktól és a feleségétől, Jessica Bieltől.

Próbáltam távol tartani magam mindenféle pletykáktól, de a családom érdekében muszáj megszólalnom. Szeretném tisztázni, hogy semmi nem történt kettőnk között. Nagyon sokat ittam és rettentően megbántam az akkori viselkedésemet. Nem így szeretnék példát mutatni a kisfiamnak. Bocsánatot kérek a felségemtől és a családomtól, amiért ilyen kellemetlen helyzetbe hoztam őket. Azon vagyok, hogy minél jobb férj és édesapa legyek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.