Szilágyi István, vagyis Lópici Gáspár Lagzi Lajcsitól kapott segítséget

Forrás: RTL Klub -
Galambos Lajos szilágyi istván Lópici Gáspár Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi István évek óta szerényen ünnepli a karácsonyt, hiszen nem telik többre. Az idén azoban nem kell mindent nélkülözniük: Lagzi Lajcsi megajándékozta őket.  

Az ország Lópici Gáspárjáéknál a karácsony nem ételtől roskadozó asztal mellett telik. Náluk az ajándékvásárlás sem kérdés, inkább az, hogy tűzifát vagy élelmet vegyenek hónap végén. Galambos Lajos olvasva Szilágyi István nehéz helyzetét úgy döntött, segít a színészen. Ajándékkal és fával érkezett a színész szerény lakásába.

Szilágyi István nagy segítséget kapott Forrás: RTL Klub

"Hozhattam volna toronyórát lánccal, de nekik nem erre van a legnagyobb szükségük. Annyi tűzifát hozattam, amennyivel bőven kihúzzák a tél végéig, ezen kívül sok-sok finomsággal, innivalóval és vitaminnal, valamint ouha meleg takaróval is készültem" - mondta a Story Magazinnak Lajcsi. Szilágyi István sokáig megszólalni sem tudott, aztán csak annyit kérdezett: "Köszönjük szépen, de miért kaptam ezt most tőled?" Lajcsi egyszerűen válaszolt. "Azért, mert vagy nakünk...".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.