Lagzi Lajcsiért megőrülnek a nők: "Három cetli is a zsebembe került a koncert alatt"

Forrás:RTL Klub -
muzsika koncert Lagzi Lajcsi énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig ismeretlen terepen próbálta ki magát szombat este Galambos Lajos, Budapest egyik felkapott klubjában, a Lockban adott koncertet. A zenész akkora sikert aratott, hogy a hölgyek kishíján letépték őt a színpadról.

Lajcsi és a zenészei éjjel háromnegyed egykor léptek először színpadra, ekkorra már dugig volt a szórakozóhely, és a nézők sikítozva fogadták a trombitával színpadra érkező zenészt. A koncerten résztvevő hölgyek mindent megtettek, hogy Lajcsi közelébe jussanak, vagy legalább egy közös szelfit készíthessenek vele. -írja a Bors.

"Sok ezer koncertet adtam az életem során, de nem túlzás azt állítani, hogy ez az egyik legjobban sikerült bulim volt."

– mondta a Bors munkatársának Lajcsi.

Lagzi Lajcsi ezidáig nem vállalt klubkoncertet. Forrás:RTL Klub

"Az egész este fantasztikus volt, azt viszont még mindig nehezen dolgozom fel, hogy észrevétlenül három cetli is a zsebembe került a koncert alatt. Telefonszámok vannak rajtuk...

Ha most húszéves lennék, nem sokat gondolkodnék, mit tegyek, de sajnos nem annyi vagyok, és családom van, szóval, drága hölgyeim, tisztelettel köszönöm a lehetőséget, de én jó fiú vagyok, nem élek vele."

-mondta a zenész, aki a jövőben több ilyen jellegű fellépést tervez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.