Brutál szexi hasat villantott Iszak Eszti - Fotó

szexi Iszak Eszter villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori műsorvezető, Iszak Eszti rövidnadrágban és egy szexi, fűzős bikini felsőben pózol legújabb fotóján.

A műsorvezető és kedvese, Zsolt már nem alkotnak egy párt, a közzétett fotó azonban a 2019-es domonikai utazáson készült, ahova Eszti és kedvese együtt utaztak el. Iszak Eszti a hasvillantós szexi fotó mellé egy évösszegző bejegyzést is fűzött, amelyben utazásairól írt.

"A 2019-es utazásaimból még nehezebb volt kiválasztani azt a 10-et, amit egy posztba bele tudok sűríteni (mondjuk ha nem lenne limit, nem tudom meddig mennék el) mert annyi fantasztikus helyen jártam! Indult az év azzal a szigettel, ami hosszú évek óta a listán élén állt! Dominika után jött a szokásos prágai forgatás, aztán még sok munka és nem munka út, Madridba, Milánóba, Athénba, Malagára, Ciprusra, New York-ba, Horvátországba, Montenegróba, Nizzába, Monte Carlo-ba (valamit tuti kihagytam) és ezt idén pont ugyanígy szeretném"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.