Így jött rá Stohl András arra, hogy pszichológusra van szüksége

pszichológus házasság Stohl András szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András a kamerák előtt vallott arról, hogyan is szánta rá magát arra, hogy pszichológushoz forduljon.

Stohl András a múlt héten a Story magazinban mutatta meg menyasszonyát, Vicát. Az interjú során őszintén vallott arról, hogy annak idején egy szempillantás alatt egymásba szerettek, az azt követő időszak azonban gyötrelmes volt számára, hiszen tudja jól, hogy otthon várja párja és gyermekei.

Nem tudta, mi lenne a helyes döntés és ettől annyira szenvedett, hogy végül pszichológushoz fordult. A színész most a Mokkában mesélt arról, hogyan is szánta rá magát arra, hogy szakembertől kérjen segítséget.

Én 10 kilót fogytam ez alatt az időszak alatt... És akkor egyszerűen dönteni kell. Szakemberhez kell fordulni. Ez nem szégyen. 49 éves voltam akkor, ráadásul ez a pasis, macsós típus vagyok, hogy 'nem kell nekem segítség...' De kell! Ő szakértő, nem egy ilyen esettel találkozott már, kívülről látja a problémát, neki nincs érzelmi elfogultsága az üggyel kapcsolatban, hanem igazi tanácsokat tud adni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.